godmorgon!

gick upp för ett tag sen, och både näsan och halsen var betydligt värre, men med massor te och halstabletter så får vi hoppas på att det går att sunga på rocka fett, ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig, vid tre eller fyra nångång tar jag bussen till robin och övar lite, oså vid halv sju åker vi mot sporthallen, nu får ni allt önska mig lycka till!, hoppas ni får en toppen valborg! pussaar!

tröttare än så här blir jag inte

det där med att lägga sig tidigt vet jag inte, så blev det ju verkligen inte, robban, filip, vicke och tobbe kom utanför mig en stund förut, så gick ut och prata lite, nu har jag inte gjort alls mycket, men nu behöver jag verkligen sömn, godnatt!

we are young

halloj på er mina fina!
haft en jätte bra söndag, åkte till min fina vid två nångång och fira han lite smått, oså kom felix förbi, lite senare kom molly och filip oxå, varit ute massor, hur bra väder som helst!, hoppas robban min fick en jätte bra dag, det är han värd, och jag vet att han har det hur bra som helst, GRATTIS ÄLSKLING, älskar dig killen!
Har precis kollar på bb, sitter just nu och sjunger för mig själv lite, vet inte vad jag ska hitta på, men känner att huvudverklen blir allt värre och värre, så måste nog lägga mig snart för att orka dagen imorrn, blir en långlång dag, men hinner jag, så hörs vi mer imorrn, och med det här säger jag godnatt!
-

GRANSNÄS

-
jo men sådär såg bland annat mina dagar ut i gransnäs med mina fina vänner, vi gjorde såklart massor mer, men det har jag inte på bilder, så ni får nöja er med det här, det var helt okej där faktist, fast tillslut så kom ju den där tröttheten och man bara ville hem till sin säng, och nu är jag ju hemma igen!,
känner att jag börjar få migrän, så ska nog stänga av datorn och slänga på någon film och sova några timmar, riktigt välbehövligt! pusssaar ♥

it's fridaaay

redan fredag, vilket känn superskönt, slutade halv fyra och va lite nere sista lektionen, men med lite musik och brabra vänner fixade det sig tillslut, och min underbara pojkvän såklart!, nu ska jag packa, för klockan fem åker jag nämligen på läger i gransnäs med konfirmationen, får hoppas på bra väder och ett bra humör hela helgen, kommer hem imorrn igen, så då hörs vi då, lång helg nu, hur skönt som helst!, hoppas ni får en toppen helg, för det ska jag ha vettni!, hejs.

mot skolan

börjar halv 11, är färdigfixad så passar på att blogga lite, ska snart bege mig till skolan ändå, slutar halv fyra, men den här dagen går nog fort ändå kan jag tro, har ju bara tre lektioner, sen konfirmation, sen åker jag mot min saknade plutt, lite plugga därimellan, men det blir nog en bra torsdag!, pussaar

dagarna rullar på ..

oooch inte har jag skrivit något, det här är ju inte okej, men kan ju berätta lite smått vad jag haft för mig dom här tre dagarna.
I måndags tog jag bussen till stan och träffa robin och köpte några presenter, sen åkte vi hem till han och öva till rocka fett.
I tisdags åkte jag ner till stan med mamma och kolla runt lite och sedan dansen, efter den mötte jag upp min hanna och sen felicia, catti och emma, gick runt en stund, måste ju säga grattis till mitt hjärta, så grym är hon, och värd det bästa, älskar dig maassor!
Och nu idag, slutade vid två oså kom robin hit och öva låten till rocka fett med mig, så nu sitter den, toppen!, precis pratat med min robban i telefon en stund, saknar han så det gör ont verkligen, ligger hemma och är sjuk stackarn, men träffar han nog imorrn ändå, blir hur bra som helst verkligen!, nu ska jag ta tag i spanska glosorna sedan sova, hur trött som helst, hinner jag så hörs vi imorrn, pussar!
gumman, glad att jag har dig i mitt liv ♥

Robert Halldén ♥

haft en underbar dag, natt, morgon med min fina, matlagning, film tittande och massor mys, kom hem halv tre, och sen dess har jag inte gjort mer än suttit här, ätit lite och satt dit lösnaglar, nu ska ja slänga mig i sängen framför tvn och se om det finns något som roar mig, och ikväll blir det big brother som vanligt!, känner att jag är helt slut i kroppen, får verkligen hoppas att jag inte börjar bli sjuk till två födelsedagsfiranden , läger med konfan och uppträdande på rocka fett, usch jag har sån otur!, får hoppas att kroppen gör som jag vil helt enkelt!, imorrn är det måndag igen, kör på en ny vecka med massor jag ska hinna med, får hoppas att jag även hinner med er här, pussar!

you're like a laserlight

precis fått i mig lite mat, ska platta håret oså skjussar pappa mig till robban, äta god mat, se film och bara mysa, sover även där inatt, blir toppen!,så det blir inget bra bloggande idag heller inte, förlåtförlåtförlåt!, hörs när jag hinner med! puss /s


min finaste skatt ♥

Fredagsmys med fina

Sitter just nu med Elin, Sandra, Amanda, Julia och några till och myser i skolan, väntar på att gå in på matten som börjar kvart över, hinner inte alls skriva idag, så gör ett snabbt inlägg nu, fredag redan, hoppas alla får en toppen fredag, för det ska jag ha! Puss




weheartit

-
hittade massor supersöta bilder på weheartit och när jag er dom känner jag igen mig så himla väl, så jag måste skriva lite om min underbara pojkvän, som oxå är som en bästa vän till mig, har har fått mig att inse hur mycket man faktist kan uppskatta livet, och ger mig det där jag behöver, närheten jag behöver, att känna mig så älskad och fantastisk, även fast han får mig att lyssna på skrikmusik, kittlar mig tills jag dör, biter och nyper mig och alla andra retsamma saker han gör så är han så otroligt underbar, och just den person jag älskar och vill leva med, finns ingen annan än han, för han är verkligen det finaste jag har, är verkligen lycklig att jag har han i mitt liv, så mycket mer än överlycklig, i mina ögon är han helt perfekt, perfekt för mig, allt,  känslan när han ligger där och håller om mig, känslan när han kysser mig, håller hårt om min hand och aldrig släpper taget, älskar dig hur mycket som helst Robert Hallden, du är helgrym! ♥

mot rocka fett!

kom tvåa på talangjakten i skolan skillde mellan två poäng, men ja, vilket betyder att jag ska sjunga och uppträda på rocka fett, fullt med folk och hej å hå, kommer va sjukt nervös, men det kommer nog gå bra, den 30 smäller det!
-

ooonsdag

godmorgon mina fina!, preci fixat mig, ska gå och möta felix och sedan gå mot skolan, onsdag idag, ska öva massor idag!, efter skolan går jag mot stan och möter mamma, förhoppningsvis får jag med mig ett par skor hem och lite kläder, ikväll kommer mitt hjärta hit och myser lite, blir en bra onsdag, men nu måste jag skynda mig, hejs!

give me all your love

hejsan solstrålar!, kass uppdatering idag oxå, känner att jag inte all hinner med, men försöker så gott jag kan!, haft jätte otur hela dagen idag, med det ena och det andra, tur att tisdagen är över snart, slutade vid ett idag som tur var, gick direkt efter skolan och fixa lite med min praoplats, sen åkte jag mot stan till dansen, nu har jag inte gjort alls mycket, pluggar lite engelska och ska slänga mig framför tvn och halvsova, helt slut!, hörs imorrn igen, hoppas ni haft en toppendag!
-

godmorgon

vet att jag inte skrivit oså, men ja mitt påsklov var toppen!, härliga vänner, bästa pojkvännen och massor mys, hittade lite kläder i örebro och sen sov jag hos mitt hjärta, därför ja inte haft tid och skriva, i söndags träffade jag och robban några oså, igår gjorde jag inget alls, stannade i skolan till fyra, sen var jag helt slut, men nu är det  tisdag igen!, precis plattat håret, kör på en osminkad och ful dag, gos!, så ska gå mot skolan nu, hejs!
-

lördagsmys

nu åker jag och pappa på en tur till örebro till mariebergs köpcentrum för att kolla runt lite och äta nåt gott, inte gjort nåt med pappa på jätte länge så det blir jätte bra, och ikväll träffar jag mitt hjärta och myser med han, men nu tjatar pappa, så måste skynda, hööörs!

friday i'm in love

fredag igen, är seg i hela kroppen, så tar mig en slappdag idag i sängen framför tvn och datorn, får se om jag tar mig upp och orkar hitta på nåt, kommer inte va mycket uppdatering idag, har inget speciellt och säga, men ja, nu vet ni att jag lever iaf!

helgrymt!

blev en toppenkväll, en grym eric saade på scenen och massor mys!, men har nu ont i varenda muskel i hela kroppen och susande öron, så lägger mig vilken sekund som helst, hörs imorrn igen, och då är det ju fredag mina vänner! natti /s

ööörebro

vakna vid 11 nångång bredvid mitt hjärta, precis ätit frukost, ligger just nu och myser,  ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig lite smått, oså vid fem nångång går jag ner till emele oså åker vi mot örebro, längtat som tusan!, så det blir brabra, ae men nu ska jag mysa lite till, hööörs senare, hejs! /s



nuuuuuu kör vi!

wednesday

hejsan!, precis kommit ut ur duschen, ska fixa till mig lite oså kommer robban min hit och myser, han stannar även kvar här över natten, blir hur bra som helst verkligen!, så ja, så ser min onsdag ut, hörs nångång idag eller imorrn, hejs! ♥

beautiful sinner

haft en toppen dag med gryyymt fina vänner, nu har jag precis kommit hem och ska tvätta bort sminket och mysa ner mig i sängen och glo nån film tills jag somnar, toppenslut på den här tisdagen, och lovet rullar på.
-
Har kommit fram till att jag ska sluta med all sorts skräpmat och allt sånt onyttigt, även cola och sånt gott, även fast min älskade choklad kommer bli svårt att leva utan, kommer gå runt som ett argt bi de kommande veckorna, men ja, det får min familj, vännerna och min älskade pojkvän ta helt enkelt, och så ska jag börja träna lite oftare, så ska jag få bort allt onödigt fett på kroppen och äta nyttigt, go for it!
och med det här så säger jag godnatt!

mysdaaag

hanna kom till mig rätt tidigt imorse, så gick vi och åt på svea och prata om allt möjligt, och så tog vi bussen ner till stan, och tog en mysig fika, eddie kom även förbi en snabbis och prata lite, men ja mitt lilla hjärta ar sjuk så hon får krya massor och ligger hemma och vilar nu, gick till bussen i regnet och åkte till elin och sandra, så sitter här just nu och myser, pratar osåå, vet inte vad som händer eller när jag drar, det är ju sånt som märks, heejs! /s


det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

hejhej!, precis kommit ut ur duschen, ska städa till lite i mitt rum sen börja fixa mig lite smått, hanna kommer hit snart, har massor att prata om, så det blir brabra!, vad vi hittar på är ju sånt som märks tillslut, hörs nångång idag, ha en toppen tisdag,  hejs! /s



vad du än säger eller gör, så får du mig alltid att le, oavsett

som jag sa så sov jag hos mitt hjärta inatt, därför jag inte skrivit nåt, men ja hur mysigt som helst, så fin är du killen!, igår tog vi även en prommenix till östensson och tillbaka, gick även in till hanna och prata lite, oså idag åkte jag från han vid fyra ungefär och tog med mig emelie och åkte och sola, alltid lika skönt!, inte varit hemma på länge så ska ta mig en liten egen myskväll med filmer och chips, det är ju ändå lov, så det blir nog brabra!, hörs imorrn igen och då tar jag en hel dag med hanna, hon sover även här, blir hur bra som helst!, hejs /s



godmorgon!

vakna för någon timma sen, ligger med datorn i knät och kollar på repris på kvällen är din som var igår, ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig, åker till robban min senare sen och myser, sover troligtvis där oxå, blir en toppen söndag!, kommer nog alltså inte bli så mycket bloggande idag, men ja, då hörs vi ju imorrn igen, hoppas ni får en bra söndag där ute!, puss /s



glad påsk!

ser trött ut .. och tro mig det är jag.
haha, ae med hoppas ni haft en toppen dag!

sjunde april tvåtustentolv

godmorgon mina fina!
vaknade skapligt titdigt idag, känns toppen!, planerna för idag är att börja fixa till mig snart, sen kommer några hit, vi ska nämligen fira min syster som fyller 19, grattis gumman!, sitter just nu och mumsar i mig lite påskgodis mamma precis kom in med, ska även kolla big brother avsinnet som var igår, hann inte med det igår, aja hörs senare, ni får ha en toppen påskafton, glad påsk förresten!
ajajaja, grattis en gång till!

supermys!

nu ska jag slänga mig i soffan framför tvn med mamma och vindruvor i knät, ska mysa till det riktigt känner jag, kommer nog spendera resten av kvällen där, hejs!

efterlängtade lov!

ääääntligen säger jag bara!, hade en toppen torsdag igår, världens härligaste klass, bara härliga lektioner, finaste vännerna och underbara pojkvän, jo med min torsdag rullade på finfint, mitt hjärta sov även här inatt, supermysigt!, nu har jag precis sagt hejdå till han och ska fixa till mig lite och inte gå runt och se ut som vet inte vad hela dagen, vädret suger och jag har inte alls lust och gå ut, så tror nog jag stannar inne ändå, kan nog bli en bra fredag iaf, hööörs senare, puss!
haha suddig gosig bild, jaja.
-
- två månader har redan gått, känns som en evighet, allt känns som en evighet tillsammans med dig, varenda sekund är ett oförglömt minne, du är det finaste jag har baby, du är allt för mig, älskar dig flera varv runt jorden och tillbaka igen. ♥

MODE - INSPIRATION


i'm so glad i found you

helt vanlig onsdag, men helt vanlig lektioner, men jo dagen har rullat på, precis kommit hem, fått i mig nån macka, ska snart gå ner till skolan igen för lite utveckligssamtal, får väl se hur det går!, efter det åker jag och köper lite gott med pappa, sen ska jag nog bara ta det lungt, sista skoldagen imorrn och börjar den med sovmorgon till halv 11, blir nog ett toppenslut såhär innan lovet, nu måste jag skynda, så vi hööörs, hejs! /s




tisdaag

Sitter just nu i skolan med emelie och väntar på att klockan ska bli halv 3 så jag kan färga håret så får vi se hur det blir, ska även få bort det slitna så det blir bra!, ska snart börja gå, efter det går jag en runda med mamma på stan och kollar runt lite, men ja , vi hörs!

1 april 2012

redan april, känner att det går fortfortfort, ska snart ställa mig i duschen, planer för idag: se något om påsken med konfan, sen åker jag mot mitt hjärta och myser, blir en toppen söndag, kommer nog inte skriva så värst mycket idag, men nu vet ni iaf lite, puss!

RSS 2.0