tooorsdag

hej på er, slängt ner mig i soffan efter en lång dag i skolan, ska nog äta något, sen lite senare träffar jag robban, toppen! Imorron kör vi på fredag igen, gud vad fort det går, på söndag blir jag äntligen 15!
 


Och på något vänster så ville bilden hamna upp och ner när jag bloggar i mobilen.

Nu är den min!

 
äntligen!, nu blir det robinson mys och något att stoppa i magen, hörs imorrn, hejs!

onsdag morgon!

godmorgon på er!, har i stort sett fixat mig, vaknade tidigt idag, och kunde inte somna om, satt upp håret i en toffs och lagt på lite mascara, ingenaning vad jag ska ha på mig, så sitter fortfarande i sovtröjan!, idag så blir troligtvis samsung galaxy s3 min, och på söndag blir jag 15, äntligen!
 



28:e augusti

skolan och lektionerna rulla på som vanligt, körde ett hårt pass på idrotten sist på dagen, så nu är jag slut, har idag med varit och kollat runt lite efter bra abonemang till mobilen som snart blir min, nu ska jag värma en kopp te och plugga in glosorna i huvet, en blir det robinson!
 
i vintras någongång, herregud vad tiden går..!
och av någon konstig anledning ville bilden bli liten.

hemma efter en väldigt lång dag

jaa, kom hem vid fyra ungefär, har lite glosor att ta tag i, men dom gör jag sen!, pappa kommer nog snart hem och då vi åka och kolla på en ny mobil till mig, har ju till söndag att bestämma mig, härligt!, men ja, så ser min eftermiddag ut iaf, är slut i hela kroppen efter idrotten, nu väntas träningsverk, ajaj!
 

mååååndag igen!

godmorgon på er!, precis fått i mig lite frukost och är färdig fixat, idrott och fotografering idag, får se hur det blir!, men vi hörs när jag är hemma igen, puss
 

nelly.com

klickat hem underkläder, kläder och smycken från nelly, så nu kommer jag vänta på ett paket hela veckan, känns superbraa!, och om exakt en vecka blir jag 15, längtarlängtar!
 

godmorgon!

vaknade tidigt idag, även fast man inte borde göra det på helgen, men ändå skönt!, idag ska vi gå över till mormor och morfar och fira världens bästa mormor, hon är grym!, just nu har jag precis ätit frukost och ska fixa håret lite, hoppas att jag träffar robban ikväll, om inte så träffar jag han imorrn!
 
GRATTIS♥

fikamys och sommarkrysset

har fikat, kollat gamla kort och pratat i massor, nu har jag precis kollat på sommarkrysset tillsammans med mormor och mamma, mysigt! hörs imorrn igen, och då blir det mer tårta för då fyller nämligen mormor, ha en toppen kväll, hejs!
 

världens bästa pojkvän

1. Vad heter han? - Robert Halldén
 2. Hur gammal är han? - 15
3. När träffades ni sist?-   i onsdags
 4. Vad har han för parfym? - one million
 5. Är han galen? - haha ja, på ett bra sätt!
6. Vad är era första minnen? - alla kvällar med ett par vänner hemma hos han
7. Har ni många minnen ihop?- jaa, massor, och självklart ska det bli mer!
8. Vart bor han? - Motala
9. Har ni varit utomlands tillsammans? - Nej,
 10.Hur ser hans klädstil ut?- Jeans, t-shirt tröja
  11.Vad heter hans syskon?- Rickard och Jennifer
 12.När träffades ni första gången? - 2010-2011
13. Hur träffades ni?-  Började med att vi pratade på msn
14. Vad går han på för sporter?- ingen, men gymmar, om det räknas som sport?
15. Vad brukar han göra på helgerna?- Umgås med mig, och sina vänner!
16. Vad brukar han göra efter skolan?- Gymma, träffa mig eller hans vänner
 17. Har ni sagt att ni älskar varandra?- Jaa, varje dag
18. Har han fräknar?- Nej 
 19.Har ni kollat på film någon gång? Jaa självklart
 20. Har ni bråkat någon gång?- ja, 
22. Har ni skrattat tills ni gråtit?- Jaa
23. Har du sett honom gråta? - yes
 24. Har du sett honom vara riktigt arg?- Ja det har jag
 25. Har han sett dej gråta? - Jaa
 26. Vad ska ni göra i sommar?- Sommaren är i stort sett slut, men vi hade en riktigt bra sommar tillsammans!
27. Har han svikit dej någon gång? - Nej
 28. Har ni pratat i telefon någon gång? Jaa många gånger
 29. Vad skulle du göra om denna personen dog?- Gråta såklart, må riktigt dåligt, inte kunna leva mitt liv som vanigt
30. Kommer ni vara kompisar om 10 år? - Jaa!
31. Vad är det bästa med honom? - Allting, han är sjukt speciell och underbar hela han!
32. Vad skulle du vilja att han ändrade på? Ingenting, han är perfekt precis som han är!
 33. Älskar du honom?- Jag älskar han mest av allt!!
 34. Vill du att han ska kopiera detta och skriva om dej? - haha det behöver han inte.
35. Skulle du ge honom pengar om du vann en miljon? - Han skulle få vad han ville, skulle dela pengarna tillsammans med honom!
 

GRATTIS MAMMSEN!

godmorgon solstrålar!, ska snart hoppa in i duchen och sedan börja fixa mig, sedan kommer mormor och morfar hit och firar min mamma, gott fika och mumsigt!, hur mår ni idag?, själv vaknade jag verkligen på rätt sida, känner mig pigg och glad!,
 

att det ska vara så jobbigt att sakna någon

halloj!, fredagen har rullat på, och jag har inte alls mycket blogg energi, tog en tripp på stan med ett par fina vänner, och har även varit hos dom nu ikväll, finfint!, pratade nyss med min pojkvän, saknar han så jag spricker, får hoppas att jag träffar han snart!
 

torsdaaag

snart har hela första skolveckan gått, och hösten kryper fram, fick ta fram halsduken imorse!, jag vet inte hur jag ska hinna med bloggen, har inget att skriva om, har inga nya bilder, och skolan tar upp så mycket tid, men jag försöker verkligen å gott jag kan, har fikat på stan med fina vänner, myst hos min pojkvän, kollat på hans pappa på robinson, grymt!, skoldagarna rullar på, börjar komma in rutinerna igen, tidiga mornar, långa dagar, plugg hit och plugg dit .. på tal om plugg, måste sätt igång med engelskan, imorrn kör jag på en kort fredag och en sväng på stan men ett par vänner. hejs!
 
 
det är sjukt hur underbart det kan vara att vara så förälskad som jag är, känslan av att bli älskad och att älska någon, jag är så glad att jag mötte robban, han får mig att må så bra, vad han än gör, jag älskar dig.
bilder från weheartit.com
 
 
 
 

långpromenad med sandra!

precis kommit en efter en väldigt lång promenad med sandra i ungefär två timmar, riktigt skönt och bara gå men samtidigt prata om allting!, precis kommit hem till sandra, och har man inga nycklar så får man lösa det på annat sätt, och det gjorde vi allt!, vet inte vad vi ska hitta på nu, men eftersom skolan börjar imorrn måste jag nog gå hem snart och fixa osånt så att jag går och lägger mig rätt tidigt, men vi hörs imorrn igen, puss!
 

sommaren är kort, det mesta regnar bort

och precis så är det, gud vad det har regnat hela sommarn!, uschuschusch, och imorrn börjar skolan igen, vet inte hur jag ska kunna berätta om den här sommaren, har inte gjort alls mycket, varit med min pojkvän, med familjen, vänner, stockholm, göteberg, öland, fort som bara den har det gått iaf!, aja, pratade precis med robban i telefon, är jätte seg, så vet inte vad jag ska hitta på sista dagen på sommarlovet, men det märks ju!
 
 
 

myslördag

halloj på er!, tog cykeln ner till ronja igår, sen cykla vi och mötte evelina, träffade robban och massor annat folk, åkte hem vid tio igår ungefär, inatt kom robban till mig och sov här, tog ett bad med han imorse och åt lite mat, han åkte för ett tag sen, och idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, fixa iordning rummet som jag sagt att jag ska göra, men aldrig gjort, så får försöka ta tag i det,  är helt slut i kroppen, måste ju ta vara på dom här sista dagarna innan skolan börjar, tyvärr!
 

fredag!

hade en bra dag med hanna och hennes pojkvän och några till igår, riktigt varmt ute, och såg även att det är det idag med, robban sov här inatt, mys!, han skulle iväg och klippa sig så nu försöker jag få tag i någon som vill hänga med mig till varamon och sola, vi får se hur det blir med det, nu ska jag få i mig lite käk, hörs!
 
 

INSPIRATION

även fast hösten springer imot oss så vill jag ändå lägga upp lite sommar inspiration bilder, det är synd att sommaren försvinner så fort, men ett litet tag till är den ju kvar!
 
 

gick och blev helbrunhårig

precis kommit hem från stan, färgat brunt och klippt bort det slitna av håret, jättehärligt nu lagom till skolan börjar!, nu tänkte jag städa till det som jag inte hann igår och senare sen så ska jag spendera kvällen tillsammans med emelie, fint!
 
 

frissan

hade en väldigt bra dag igår med robban, slog han på kubb och cyklat fram och tillbaka, åt lite gott och bara hade det allmänt bra, på kvällen gick vi till speedwayen och kolla lite, självklart så vann piraterna, bradär!, ska snart äta och vid halv två tar jag bussen till stan för att färga och klippa håret, äntligen!, efter det tar jag nog en fika på stan med mamma!
 
bild från förra hemmamatchen!

tuesday

hallojsan!, har gosat med min ängel hela morgonen, han hängde med mig hem igårkväll, och sov här, efter en rolig dag med massor trevligt folk!, nu har han åkt iväg på något möte, jag har precis tagit en dusch, så nu ska jag städa igenom hela mitt rum, rensa ur min garderob, vilket är väldigt välbehövligt!, måste hinna med att äta lite oxå, och fixa mig, stress!, måste hinna allt det där innan robban kommer hit igen, han och jag kanske drar på speedway ikväll, sånt märks!
 

godmorgon!

vaknade med ett leende på läpparna imorse, och det ska hänga med mig hela dagen, åt en god frukost och gick ut en stund, har precis ätit nudlar och har även hunnit med att fixa mig, har även bytt header, den ser nästan lika dan ut som den gamla, men ändå! träffar ronja idag, gud vad jag saknar henne, har massor att ta igen med prat!, blir brabra, exakt en vecka kvar till skolan börjar, gud vad fort det går!
 
 
 
 
 

örebro shopping

åkte imorse iväg till örebro för lite shopping, fick med mig välbehövliga kläder kan jag säga, toppen verkligen!, kom hem vid 6 kanske, sen dess har jag bara degat framför andra avenyn, saknar min pojkvän så att det känns i hela kroppen!, aja imorrn ställer jag klockan för en sväng powerwalk, skönt!
 

två härliga dagar

var ju på liseberg i torsdags, massor folk och härligt väder, riktigt kul faktist!, köpte även världens gulligaste kanin där till min pojkvän!, igår träffade jag robert och massa vänner, en bra dag med väldigt konstigt väder, regn hit och sol dit, tappat bort en hundralapp, frusit och tjatat om mat, haha , sov även hos robert inatt, åh så mysigt!, nu vet jag inte vad jag ska hitta på, ska nog sätta mig ute en stund eller ta en liten promenix, sånt märks!
 

liseberg

åker nu till liseberg med konfirmationen, kommer hem inatt nångång, blir nog en ra dag och så får vi hoppas på så lite regn som möjligt,  hejs!

turn up the love

haha, såg att sandra fick tag i min blogg där, sötnos, älskar dig oxå tjejen!
men hejsan på er!, var ett tag sen, måste skärpa mig!, hade en toppen 6månadersdag tillsammans med robert i söndags, riktigt underbart!, igår träffade jag mina tjejer elin och sandra igen, väntade på bussen i en timma, tog en mysig fika på stan och kollade runt lite, åkte hem till dom lite senare kom deras killar förbi och stanna en stund, sen när dom drog sätte vi igång en film, sov även där, och somnade väldigt sent, så idag känner jag att jag bara ska vara hemma och ta det lungt, robert kommer hit en stund sen med, toppen!, imorrn åker jag iväg till liseberg med konfirmationen, blir helt okej, men är rädd att det inte kommer bli nån uppdatering imorrn heller. Men nu måste jag få i mig lite mat, hörs!
 
 

sandra muppen karlsson gästbloggar

halojsan sandra här:D
eftersom sofia inte har bloggat på ett tag så tänkte jag göra en god gärning och ta tag i fanskapet och blogga åt henne...:D
just nu sitter sofia,elin och jag och kollar på film och myser:)
vet inte vad jag ska skriva mer...
puss!
(älskar dig min fina sofia! du är bäst<3)
 
 

6 månader♥

hållt ihop med robert i ett halvår nu, och fort som bara den går det, sjukt att man kan vara så förälskad som jag är, så lycklig, jag älskar dig mest av allt!, har precis fått i mig lite frukost och ska börja fixa mig, sen tar jag bussen till robert, ska spendera hela dagen med han, och även hela natten, blir en jättebra 6månaders dag, puss!
 
du är det bästa som har hänt mig.♥

saturday

robert sov här inatt, mysmysmys!, tog en dusch, och nu har han precis åkt, ska borsta tänderna och gå ner till donken och möta mariella, vi sätter oss nog och pratar oså, blir bra, ha en toppen lördag!
 
 
 

tältning

vi fick för oss att tälta på min trädgård, riktigt mysigt faktist, men kan ju inte erkänna att man sover så speciellt bra i ett tält, så har inte fått alls mycket sömn och ont överallt i kroppen, kortspelande, massor pratatande, musik, ja allt möjligt, men har dock ätit sött i massor, så nu tål jag inte att ens se på godis, ska lägga mig en stund, idag vet jag inte alls om jag orkar hitta på nånting, sitter och gäspar varannan sekund, men vi hörs!
 

as long as you love me

åkte till skänninge med emelie, mamma och pappa igår tillslut ändå, en toppendag!, mötte även på robert och några till där, så han åkte med oss hem och sov här, nu har han åkt och jag har precis duschat, gud vad jag älskar den killen!, och om exakt en månad idag så fyller jag 15!, men nu måste jag skynda mig, ska spendera den här varma dagen tillsammans med elin, emelie och sandra, blir toppen!
 
 

första augusti

halloj!, går sjukt fort, redan augusti, och snart börjar skolan igen, tyvärr, men det är bara att bita ihop, legat i sängen sen jag vakna, och ska fortsätta med det, sjukt seg idag!, vet inte riktigt om jag åker in till skänninge marken men mammsen och pappsen sen, vi får se!, ha en bra onsdag!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0