i love you everyday

sitter här med tusentals läxor framför mig till imorrn och till fredag, usch verkligen hur jobbigt som helst, har suttit med det ett tag nu, måste ju fortsätta men orkar inte riktigt fortsätta nu, så tar en liten paus och drar mig till linköping med pappa och hämtar hem min tv som varit på lagning, äntligen!, så det blir bra, 2 dagar kvar nu, känns inte helt fel!, men vi hörs när jag e hemma om jag har nåt och säga såklart, PUSS
fortfarande inga bilder, heh

everything that i do reminds me of you

låång dag, trött, ledsen, arg, besviken, sårad, glad, sur, förbannad tjej tar sig till sängen, finns inte mycket mer att säga än godnatt!

pluggpluggplugg

ja ni kan ju gissa vad jag gör?, sitter och pluggar igen, bara gått en och en halv vecka av skolan och jag är typ, död?. jaja, ska fortsätta med det här ett tag, spanska och engelska är verkligen inte min grej när det gäller skolan, usch nej, skolan va okej, tog skolfoto och grejer, överlevde ju iaf, men vi hörs när jag har nåt och säga va bara tvungen och uppdater mig lite, puussss
lala söt

i love u till the end

precis kommit ur duschen, ska lägga mig snart, varit ute på en långpromenad med emelie pratat om allt, känns verkligen skönt att bara prata av sig nångång med någon som förstår, tack pluttis, älskar dig, skolfoto och grejer imorrn, usch kommer dö, hatar verkligen det, men jaja får ta och överleva, så hörs vi imorrn, puss!

everything about you is so fucking beautiful

hejsaan!, seg dag, trött som bara den, dåligt och bra väder samtidigt, slutade även halv fyra, kom hem för en liten stund sen, får se hur den här dagen slutar, känns som hela redan har varit, men ja ska sätta på lite musik och plugga till den, så får vi se va som händer, pussen

big love

nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag, hah hur skönt som helst, men ja skola imorrn ju så sätter nog på en film sen värmer lite te och går och lägger mig, slutar halv 4 imorrn, usch orkar inte det, men jaja nu är det inte långt kvar tills jag fyller heller, grymt! så hörs vi imorrn igen nångång, cyaa!
hej söt

hel grym lördagkväll!

hejsaan, orkade aldrig sätta igång datorn och skriva ett inlägg igår, men min kväll va helt underbar, vi mötte fanny lisa, evelina, matilda och någon mer som jag inte vet vad hon heter, stog med dom, fick stå längst fram, såklart kommer han ju fram och hälsar på alla oxå, så kommer nog inte tvätta den här handen på ett tag, hih, är verkligen galen i han, trodde aldrig det, men shit, att få röra han oxå, hah låter helt cp, men jaa stort plus på det!, kommer verkligen aldrig glömma den här kvällen, aldrig! fick några bilder med, men inte alls bra kvalite, syns knappt inget, men ni ska få dom ändå, ERIC DU ÄR GRYM!, tack för kvällen, nu har jag precis duschat, ska fixa till mig, så hörs vi imorrn eller nåt, puss ♥
som sagt kass bilder, men jaja jag va ju där iaf!
big love♥

boys don't cry

hej på er! sitter just nu här med sebbe, han kom för några minuter sen, sitter och snackar om lite allt möjligt, ska börja fixa mig snart med, senare ikväll sen drar jag och emelie och ser på eric saade, blir hur bra som helst, kommer nog hem ganska sent, men då hörs vi då!, puss

set fire to everybody

hej hejsaaan!, slutade två idag, heelt okej på en fredag lixom, drog med emelie direkt till stan för och klippa mig sen hitta nåt fint till mormor, skönt att bli av med det där slitna på håret verkligen!, sen drog jag vidare till mormor och firade henne lite oxå, grattis, du är grym mormor!, nellie fyller även idag, grattis gummsan! sen kom jose förbi en stund, nu ska jag värma lite te och sätta på nån film, puss

nattinatti

drar till med ett sista inlägg nu, precis pluggat klart, sängen står där och väntar på mig, börjar bli trött, ska nog lägga mig skapligt ikväll ändå, grymt trött, så slår på en film och somnar till den så hörs vi imorrn, puss!

grattis mammii

men hejsan på er!, skolan va okej, förutom att jag knappt sovit nåt inatt, så va verkligen trött dagen efter, men jaja jag lever, sitter just nu och lyssnar på kapten röd, grym!, mamma fyller ju idag med, så lite släkt kommer senare sen, nu måste jag fortsätta plugga, usch ..  men ja vi hörs!
grattis,ha den bra dag!
loveu, puss ♥

reeeeeegn

det märks verkligen att sommarn är över, usch blir så deppig av det här vädret, men aja skolan va okej, sluta skapligt tidigt, jag och emelie tog oss till stan, fick med mig lösnaglar och present till mamma hem, bra det, mötte även hanna och catti, senare oliva och filippa, filippa skulle till dante, så vi satte oss och fika och snacka om allt möjligt, danne, samuel och nån mer satte sig en stund med,  riktigt mysigt, vädret är ju inte alls med oss idag märker jag, usch fy .. aja sitter just nu och värmer mig med lite varm choklad, och ska fortsätta med det en stund, cyaa

i heart u

hejsaaan, kom från skolan för inte så längesen, sluta två idag, grymt skönt ändå, två dagar har gått, vanliga jobbiga tråkiga lektioner, men jajajaa,  har precis satt på en film, ska kolla klart på den, vet inte riktigt vad jag ska göra senare, men ja sånt som märks iaf, hörs när jag har nåt att säga, puss

take my time

tjena på er!, skolan va okej, hade ju inga lektioner och schemat rätt okej, härligt och träffa alla igen, kändes hur bra som helst,  verkligen saknat alla, hade som vanligt kul, sluta vid 12 så jag och emelie drog till donken och käka med hennes pojkvän och några till, senare kom danne och han hängde med mig hem en stund, prata ut om allt möjligt, grym vän jag har! nu ska jag prata lite med pappa skriver när jag får tid, kom just på att jag fyller om bara 11 dagar! aja puss ♥
waaah snygg!

far away

hejsan!, nu är det slut med sena kvällar, långa nätter och vända på dygnet totalt, säg hej till plugget! men ska ändå bli rätt bra att komma tillbaka till det vanliga igen, saknat alla så otroligt!, kom hem för en stund sen harprecis tagit mig en dusch, nu ska jag nog sätt på en film och sen somna till den, och hoppas på att förkyldningen blir bättre, för nu är den inte alls bra,  måste ju upp tidigt imorrn, puss!
mys med familj och släkt!
grymma är ni!

i'm buring like fire

godmorgon, eller?, just nu har jag precis satt upp håret och fixat mig lite, runt två drar jag och familjen till mammas faster med några släktingar där, blir mys, mår inte riktigt så bra heller, men ska ta mig till skolan iaf med feber och hela köret, men saknar ju alla hur mycket som helst, så det blir bra ändå får vi hoppas, gud vad det har gått fort verkligen, usch.



a-amazing

grymt sjuk och trött tjej beger sig ut på en promenad nånstans, vi hörs när vi hörs, cyaa!
oj så söt, häh

ILY

Vet inte riktigt vad jag ska säga men Sofia bad mig gästblogga så here i am typ. Vaknade vid 11 och käkade tacos till frukost, alltid lika gott. Efter det satt jag och Jennie i någon timme och lyssnade på när min lillebror sjöng. Usch han är så duktig! Drog ut och cyklade till Varamon för att hämta Jennies cykel men den va borta så det var surt lol. Har ingen aning om vad Sofia själv har gjort idag men det kanske hon skriver om senare själv haha.

Haha så jävla läckra. Jag älskar dig Sofia♥

Vill också passa på att säga att Sofia är en helt underbar person, som bryr sig om alla. Det är inte alltid det bästa för henne själv, men hon gör det ändå. Hon är en sån himla fin person som jag är så glad över att ha i mitt liv, och hon är en av mina bästa vänner. Jag kan berätta allt för henne och hon berättar allt för mig, med henne kan jag verkligen släppa allt och bara gråta ut. Hon dömmer mig inte, och hon är som min personliga psykolog.
Jag hoppas att jag alltid kommer ha dig här vid mig Sofia, det finns ingen som du. Du är något alldeles speciellt.


you say it best when you say nothing at all

hej på er! varit lite sissodär seg med bloggen igen, jag vet, men ja vakna upp med täppt näsa och grymt hes, roligt att bli sjuk två dagar innan skolan, men that's life, ska ta mig dit iaf, just nu sitter jag med en handuk på huvet, funderar på att ändå fixa till mig lite, sen lägger jag mig nog i sängen en stund till, eller hela dan, sånt som märks vetni, men jajaja puss!

who says

skrev inte igår, som ni kanske märkte, orkade helt enkelt inte, men sebbe kom hit en stund, snacka om lite allt möjligt, just nu gör jag inte mycket alls, glor film och äter choklad, är inte på så jätte bra humör och mår inte så jätte bra heller, och vädret suger, så stannar nog inne idag, legat i sängen sen jag vakna, så ska fortsätta med det, vi hörs när jag orkar, puss!

i love you like a love song

men tjenare, träffade aldrig linette, men jag och emelie drog till stan iaf, fick med mig brunkräm och lite hem, behövs nu när skolan snart börjar, redan om 5 dagar! fyfan, det här lovet har tyvärr gått grymt fort, men har haft det väldigt bra med!, men ja efter stan drg vi till borenshult och åt, sen hem till hennes pappa, lite senare drog vi och träffa filip, sen kom emelie ström en stund med, frös verkligen hur mycket som helst, usch, märks att sommarn håller på och försvinna, blää .. men just nu håller jag på och städa lite, usch hatar det, men sånt man måste, puss!
jag just nu, hah fäjn

touch and go

vaknade bredvid emelie imorse då, mysigt, vi har precis lagat oss spagetti och korv, jag ska hoppa in i duschen när som, kände bara att jag skulle slänga in ett inlägg, klockan är redan typ 3 och vi har inte fixat oss eller nåt, så på tiden att vi gör det, vi ska till stan och möta upp linette, blir bra inte träffat henne på länge, så ja men vi hörs när vi hörs!
gumman.

this is what dreams are made of

drar till med ett nattinlägg, blev ju inte alls som jag skrev i förra inlägget, emelie min vän tog sig hit, har haft på musik hela kvällen, pratat om allt möjligt, själv har jag lite blandade känslor, vill bara skrika ocg gråta samtidigt som jag vill skratta, helt sjukt, börjar få värsta huvudverken känner jag, vilket inte alls är bra, så vi tar nog och lägger oss snart ändå, godnatt!

broken strings

heluuu, precis kommit hem från bion med nadinn, grymt mysigt, kolla på bilar 2, det va faktist bra ändå, längesen jag va på bio så det va härligt, saknat nadinn hur mycket som helst, hon gjorde mig verkligen på bättre humör! nu ska jag värma lite te och mysa ner mig i sängen och slå på en rulle! ♥
jag behöver verkligen ta nya bilder, 
bildbrist så det smäller om det!


grymt trött

hej på er igen!, hemmadag idag igen, känns faktist ganska skönt andå, bara att jag har lyckats få så jävla ont i ryggen, usch, ska nog gå och lägga mig under att varmt täcke och somna skapligt tidigt ändå, sitter just nu med robban i telefon, får se om han somnar idag igen, haha skönt och prata ut med någon ibland!, vi hörs.

oh boy

klockan är redan typ 20 i 6 och jag har inte ens gjort mig iordning, suttit framför tvn hela eftermiddagen, väntar på att pappa ska fixa lite mat, har inte ätit något idag så börjar bli lite hungerig, satt uppe och prata med robin till typ 6 på morgonen, så känner av det nu, kanske inte så smart, eller?, men jaja måste ju njuta nu innan skolan börjar, kanske träffar nadinn senare, har ingen skjuss, och det har inte hon heller, så vi får se hur det blir helt enkelt, annars vet jag inte riktigt vad jag hittar på, det har ju regnat hela dagen, sitter just nu och kollar runt lite på kläder oså, känner verkligen att jag blir sugen på att uppdatera garderoben lite, men aja, PUSS

har knappt några nya bilder, 
så old pic.

sun is up

godmorgon på er, vaknade för npgon timma sen eller nåt, är verkligen dötrött, funderar på att ta en dusch och försöka vakna till lite, tror inte jag ska göra så mycket idag, jag vet faktist inte, ska nog ha en hemmadag, ganska längesen känns det som, så det blir bra, men vi hörs när vi hörs, puss ;)

me and hannut

one and only

godmorgon, eller? mamma väkte mig typ 11 eller nåt, precis fått i mig lite mackor och kollar lite på mtv, ska börja fixa mig närsom, emelie kommer snart trorjag, får se vad vi hittar på helt enkelt, sånt som märks, slänger in nåt inlägg när jag har tid, so looong
älskar er!

söderköping

men hej på er, tog en tur med familjen in till söderköping, öde ställe det där, men mysigt iaf!, så hade det bra där, kommer faktist upp lite bilder imorgon trorja, känner att min ork inte riktigt håller till det, men kom hem typ vid 8 eller nåt, mötte sandra inte träffat henne på jätte länge!, så det känes bra, satt och snacka lite, dock frös ju jag ihjäl, menmen, ska dricka upp chokladen och sätta på nån film, vi hörs imorrn, puss!

jar of hearts

vädret är inte med många idag det ser jag ju, usch fy, vad är det här?, men ska inte klaga det har ju ändå varit varmt ganska många dagar ändå, aja nyduschad tjej, håller på och fixa mig lite, musik på och grejer, danne min bästavän har kommit hem efter 4 veckor, så ska träffa han lite senare och prata om allt möjligt, har saknat han verkligen, senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på, sånt som märks, puss!
så kul kan jag med ha ibland..

nu är du en riktig ängel där uppe

hejhej, orkar inte alls blogga nu igentligen, så jag skriver när jag får ork och mår lite bättre, men skulle bara lägga upp lite bilder sen begravningen igår, så jag uppdaterar mig lite iaf.



sov gott nu och vila i frid, vi älskar dig, 
du rockar!

begravning

ska iväg om 5 minuter typ, så passar på att blogga lite fort, precis fixat mig, typ rekord att jag ens är upp nu?, hih, men ja, jag måste ju, ska iväg på begravning, men nu tjatar pappa, så cyaa!

hos nuddee

sitter hos nadinn nu, har varit här ett tag, varit ute och solat lite som jag då skrev förut, hon håller på och fixa sig så jag passar på att blogga lite, musik på högsta nivå och grejer, vid typ 6 drar vi ju iväg till skänninge och ser hur det är där, blir bra det!
grymt fin nadinn det där!

skänninge med bästa

precis ätit och duschat, ska fixa mig lite sen drar jag mig mot nadinn, solar lite med henne, grymt bra väder, så det ska man ju inte klaga på direkt!, sen drar vi iväg mot skänningemarken, som förra året, blir bra det gumman, men bäst jag skyndar mig nu, så hon inte dödar mig, skriver mer när jag är hemma igen, heeejs!

do you remember the first time we met?

men hejsan, blir ett väldigt träkigt inlägg just nu, mår inte okej känner jag aja, vaknade ganska sent ändå imorse, typ 2 eller nåt, fixa mig och va klar typ vid 5, tog en sväng på stan med mamma, hittade lite till torsdag och får hoppas på att det blir bra helt enkelt, sitter just nu och kollar på någon deckare på 4:an med mammi, fattar inget men ja, hörs kanske imorrn eller nåt, då vet jag inte vad jag gör, me nsånt som märks, cyaa

old pic, love u girl<3

bakom ett leende kan det finnas en lång historia

men tjenaretjenare, otto smsa och väkte mig imorse och ville att jag skulle hänga med han till jerusalem, såklart jag gjorde det, träffa linnea alice nellie alina och sanna där, saknat dom tjejerna en massa, så det kändes bra, stannade där ett tag, badade konstigt nog med, aja sitter just nu och har precis duschat typ, ska dra mig mot nadinn en stund, ska leta fram några bra filmer så vi hörs nog ikväll torja, puss!

haha otto min vän..

du är den ända, även om himlen faller ner

men hejsan på er, har precis kommit hem från en underbar dag tillsammans med emelie, tog en riktigt långpromenad med kameran godis och cola, blev några bilder, men dom har ju emelie, aja efter nån/några timmar går vi och möter philip och eddie, stog och prata om lite allt möjligt och bara hade det bra, bara att myggorna har ätit upp mig totalt, fyfan sönderbiten så det smäller om det, usch .., men ja sätter på nån film snart och somnar till den, puss!
hah sötbild

RSS 2.0