robert halldén ♥

har precis städat hela rummet, ska ta mig något att äta, magen börjar kurra förfullt, snart kommer robert hit, han sover även här, blir ett bra slut på den här otroligt sega söndagen, hur man än vrider och vänder på det så kommer alltid söndag vara den absolut segaste dagen på veckan, hejs!

you da one

hallojsan!, haft en trevlig kväll tillsammans med min fina vän ronja, cyklat i regnet, suttit hemma hos henne och bara pratat, toppen!, kom hem för en timma sen ungefär, ska få i mig en macka slå på en film och sen ska jag nog sova, och gud vad det åska förut, ja vad kallar vi det?, svenska vädret .. men vi hörs, godnatt på er!
 
saknar min mysiga pojkvän så det gör ont i hela kroppen, kärkärkär!
 
 
 

lördaaag

åt en bit mat och gick en sväng på stan med mamma igår, fick med mig lite roligt hem, vaknade rätt tidigt idag, och har bara legat framför tvn och datorn, ska hoppa in i duschen när som helst och sen börja fixa mig, träffar ronja idag, får se vad vi hittar på, men sånt märks ju, heeeejs!
 

lycklig

hejsan!, gick en långpromenad med robert, riktigt mysigt, han drog hemmåt vid sju nångång, sen dess har jag inte gjort alls mycket, segat framför en massa filmer, och nu ska jag dra på en till och sen sooova, blir bra, imorrn tar jag en lunch på stan med mamma och vad som händer senare märks ju, natti!
 
suuuddig, men så kan det bli ibland, hejs!

torsdag!

halloj på er, robert sov här inatt, han åkte vid tolv typ för att gymma, men han skulle komma tillbaka, så nu sitter jag och väntar på han, ska lägga mig ute i solen en stund tills han kommer, så får vi se vad vi hittar på, blir en bra sommardag, ha det fint!

underbar sommardag

robert kom och hämta sin moppe imorse så jag hann pussa lite på han, tog på mig bikinin tidigt imorse och la mig och sola, lite brunare blev jag nog allt, elin emelie och sandra kom förbi en stund, sen åkte emelie och vi åkte och köpte lite gott och gick upp till staffanstorp och hade det jätte trevligt!, dom här ljumna sena sommarkvällarna har man verkligen längtat efter, ha shorts och linne på sig utan att frysa, och något som hör till är ju såklart myggen, ihjäl biten överallt kan jag säga!, och nu är min robert påväg hit, och ska sova här, en bra onsdag!
 
mobilbilder och hela köret!

everything about you is so fucking beautiful

vaknade upp bredvid robert imorse, supermys, åt frukost ute i solen och bara myste, fick skjuss hem av hans mamma, och hann även ligga ute en stund i solen innan den försvann, nu har ja precis fixat mig och ska gå till speedwayen och möta ronja och evelina där, blir ett bra slut på en toppentisdag, hejs!
 

mondaay

halloj på er!, vaknade rätt tidigt idag, bäst jag börjar med det nu innan skolan börjar så att jag vänjer mig!, har precis fixat mig, ska dra på en film och senare sen åker jag iväg till robert och sover där, gud vad jag saknat killen, så det blir brabra!, ingen sol idag inte, får hoppas att den kikar fram snart!

lördag

haft en bra dag med mina tjejor!, ligger just nu i sängen och kollar på film, ska snart tvätta bort sminket och sova, men saknar mitt hjärta massor så ska prata en stund med han i telefon tills både jag och han somnar, imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, men hoppas på fint väder iaf, godnatt!
 
 
 

stockholm

tog en tur med mamma och pappa till stockholm igår, blivit mycket bilåkande dom här två dagarna, men det är det värt!, gick runt lite i gamla stan, åkte båt runt stockholm, fick med mig två tröjor och två par örhängen, toppen!, inatt har jag verkligen fått sova ut, välbehövligt kan jag säga, men nu ska jag få i mig lite frukost och börja fixa mig, ska träffa emelie, elin och sandra, ha en bra lördag, för det ska jag ha!
 

LISEBERG

åkte tidigt imorse till liseberg med mitt hjärta och pappa, haft det supermys hela dagen, inget regn och knappt inga köer, toppendag!, eftersom robert tvinga på mig både atmosfear och gasten jag som är så lättskrämd så är jag stolt över mig själv, hah, kom hem vid nio nångång och jag och robert la oss framför tvn en stund, nu har han precis åkt, gud vad jag älskar den killen!
och några bilder därifrån har han, så det blir inget nu inte, ha en bra kväll, puss!
 
mitt allt ♥
 
 

to be old and wise, you must first have to be young and stupid

 
citat från weheartit.com ♥

hanna här

sitter just nu med hanna bredvid mig, vi ska ut en sväng, men vet inte alls vad vi ska hitta på, men nånting blir det ju, känns skönt att träffa henne igen och prata med henne, saknat den tjejen en massa!, ikväll kommer robert hit och sover här och så går vi upp tidigt för att åka med min pappa till liseberg, blir suuuuper, ha det bra!
 
 

tisdaag

bara legat och slappat framför tvn hela dagen, lite bättre väder idag, och inget regn!, ska cykla ner till bion vid kvart i och möta ronja så ska vi se ice age, myyys, alicia kanske hänger på med, efter det vet jag inte vad vi gör, men sånt märks, ha en bra tisdag!
 
 

nattiiiiii

satt med ronja på bk i tre timmar åt lite och bara pratade, cyklade över hela stan, jag som aldrig cyklar, men jag överlever!, nu på kvällen har vi bara suttit på norra med robban och några till, toppen!, nu har jag precis tagit bort mitt smink ska lägga mig tänkte jag, efterlängtad säng säger jag bara, fyfasen vad trött jag är, godnatt!
Robert Halldén, du är det bästa som har hänt mig♥

en dag reser vi runt jorden, frågan är bara när

träffade ronja igår och satte oss och kolla på bio, sen gick vi upp till norra där några var, blandannat min pojkvän, åkte med han hem och sov där, supermys!, men han skulle upp tidigt för att gymma så nu är jag hemma, och vad jag ska göra idag har jag ingen som helst aning om, men det blir nog bra ändå, hejs!
 
 

I'm not me, without you

godmorgon på er!, söndag och även dåligt väder idag med, när ska du komma hit värmen?, usch vad trött jag blir, när det är sånt här väder betyder det mumsa godis och kolla film, men vad kommer hända om man gör det varje dag i nån månad? .. jo man kommer rulla fram, sååå ta hit solen någon!, vad som händer idag vet jag faktist inte, kanske träffar nån eller några fina vänner, annars så stannar jag bara hemma och myser, heeeejs!
 
 

fredagen den 13:e

robban min sov här inatt, super mysigt!, han åkte för att tag sen, och sitter just nu med elin och sandra och pratar lite, vi ska nog åka till vadstena och spela lite golf och fika oså, ikväll kanske vi träffar robban och några till, toppen fredag!
 
loveuboy♥
 

heeelo people!

hade en jätte bra onsdag igår, gick en runda med emelie på stan, sen gick jag till ronja och prata lite, sen åkte vi och mötte alicia, och sen träffa vi lite goa människor, bland annat min pojkvän, toppen helt enkelt!, idag har jag i stort sett inte gjort nånting, tog en liten löprunda förut, annars har jag bara legat ocg kollat massor filmer, och så regnar det som vanligt, flytta till ett varmare land någon?, robban kanske kommer sen , och sover här, myyyys
 
bild från konfirmationen ♥

back in time

godmorgon!, vaknade för en stund sen, och ska snart få i mig lite frukost, vad jag ska hitta på på dan idag har jag ingen aning om, men ikväll träffar jag nog ronja, toppeeen!, men ja nu ska jag äta frukost, höööörs!
 

GRÄNNA

halloj!, tog en tur med mamma och pappa till gränna och fick med mig lite gott hem, hihi, åt god mat och fikade, och vädret höll sig på topp, härligt!, ska snart få i mig lite grillat och sen åka till min pojke och sova där, suuupermys!, ronja kommer även hem imorrn, fyyyy vad jag saknat henne, äntligen!
 
ciao!

godmorgon!

vaknade för några minuter sen, ska göra iordning lite frukost, har inga planer alls för idag, men vad jag hittar på märks nog senare, vädret suger, så har ju inte alls lust att gå ut, men vi hööörs!

jag älskar min pojke

halloj på er!, hade det toppen mysigt tillsammans med elin och sandra, emelie kunde tyvärr inte vara med, men aa jag elin och sandra träffa anton och joel en stund, sen när dom drog låg vi bara och prata oså, tills jag somna såklart, imorse åkte jag till min skatt och gosa mig ner bredvid han och väckte han, tog en dusch och fixa oss, sen gick vi och mötte några, och sen tog jag bussen hem, sen dess har jag inte gjort alls mycket legat i sängen med datorn och bara degat, är sjukt trött, så funderar på att lägga mig tidigt, men aja, puuuuuss!
 
 

friday i'm in love

halloj!,  varit på stan med robban och hans mamma en sväng idag, mys!, kom hwm för några timmar sen, har nu fixat mig och ska åka iväg till elin och sandras mosters lägenhet och stanna där över natten, emelie är även med, tjejmys!, vet inte när jag kommer hem imorrn och har tillgång till en dator, men skriver så fort jag kan, puss!
 
 

grattis kristina!

ja, grattis till min kusin som fyller hela 8år!, ska åka bort till dom sen och fira henne. Jag och hjärtat har 5 månader idag, så ska åka till han lite senare i eftermiddag och hitta på nåt skoj, sover även där, vet att min uppdatering har varit urdålig, men kommer inte skriva mer idag tyvärr, men ni får ha en bra tordag, för det ska jag ha!
 
 
tänk vad fem månader går fort, om en månad har vi varit med varandra i ett halvår, kan inte förstå att det faktist är så, att du faktist älskar just mig, men hjärtat, jag älskar dig mer än något annat, min egna lilla skatt, är så glad att jag har dig, pussar!

all about us

hejsan på er!, hade det trevligt igår träffade härliga vänner, riktigt blandade känslor, men allt löste sig, min fina pojkvän åkte och hämta mig så åkte vi hem hit, och han sov här, supermys!, idag har jag hängt med sejla runt på stan, skönt att få träffa henne igen, ska även träffa henne på onsdag igen, blir brabra!, nu vet ja inte vad jag ska hitta på, är slut i hela kroppen, så ska dra på nån bra film, kramar!
 
 
bilder från weheartit.com ♥

ut på äventyr med en riktigt fin vän


godmorgon?

vaknade vid 11 nångång, och sen dess har jag bara legat framför datorn, ska snart få i mig lite mat och sedan börja fixa mig, vid fyra nångång så ska jag träffa ronja, vet inte alls vad vi hittar på, kanske bio ikväll, men det är sånt som märks, robban sover nog har inatt, blir en bra söndag!

RSS 2.0