löördaag

halloj!, inget bra bloggande varken idag eller igår, men var med min underbara pojkvän och några till igår, hade det toppen. Och nu idag har jag precis kommit hem efter en lång mysig cykeltur med mamma och pappa, kan va bra och röra på sig ibland, nu väntar jag på grillat, och planer för ikväll har jag ingen aning alls vad det är, men sånt märks, hejs!
 

torsdags kväll

gick och mötte ronja och alicia för några timmar sen, cyklade iväg till någon lekpark och satte oss där, cykla till östensson och köpte lite gott, alicia åkte och då cyklade jag och ronja till donken och fick i oss lite mat, och pratade förfullt om det ena och det andra, känns skönt att kunna prata om vad som helst, nu tänkte jag smaska i mig lite choklad och sedan sova, godnatt!

några bilder från midsommar

har varit borta en vecka ungefär, så vet inte vart jag ska börja, men nu är jag hemma, haft det helt okej ändå, men vädret har ju inte varit alls bra, och jag saknade min älskling sjukt, men det rullade på ändå, åkte dirket till robban min igår när jag kom hem, gud så skönt det var att hålla om han och pussa på han igen!, sov hos han inatt, och blev iputtad i boren av en viss busunge, och badade lite, har varit hemma ett tag nu, och orkar inte göra nånting alls, så ska sätta mig ute i solen en stund så får vi se vad kvällen bjuder på, imorrn träffar jag mitt hjärta igen, puss!
 
 

midsommardagen

hallojsan, fick låna morfars dator en snabbis, så kunde äntligen kolla igenom fb och skriva på bloggen, hur har ni det hemma i motala?, här rullar det på som vanligt, firat midsommar igår, och idag har vi spelat golf och myst, men bilder får ni inte nu, kommer när jag är hemma igen!, saknar min älskling sjukt mycket, och mina underbara vänner hemma i motala, men åker hem nångång nästa vecka, så det blir ju bra!, hörs när jag är hemma igen, puuusssaar!

öland

vaknade bredvid min finaste pojke, myste lite och tog en dusch, nu har han åkt, usch så jobbigt att säga hejdå till han när jag ska va så långt borta i några dagar, kommer sakna han, mina vänner och lilla motala sjukt mycket, och eftersom det är å bra väder så blir jag inte alls pepp på att sitta i en bil i fem timmar, uschnej!, men får försöka fördriva tiden så bra som möjligt helt enkelt, musik och en godispåse, toppen!, och som jag har sagt tidigare, jag kommer inte kunna uppdatera alls bra, kanske ett inlägg då och då, men nu ska jag packa det sista och äta lite, ha en jätte bra midsommar allihopa!
 
 åh, älskar dig så mycket bebis!
 

VARAMON

cykla ner till varamon med elin och sandra och har legat där hela dagen, badat och även fått lite färg på kroppen, toppen!, även robin och filip kom förbi och pratade en stund, kom hem från elin och sandra för ett tag sen, nu ska jag sätta på bra musik och packa en stund, vid två inatt nångång kommer robban och sover här, supermyyys!
 
 

SUMMER INSPIRATION


godmorgon onsdag!

vaknade brevid mitt hjärta, som igentligen inte skulle sovit här eftersom han ska till liseberg idag, men vi båda lyckades somna igår, hah, så gick upp tidigt ida, för att säga hejdå till han, och nu kan jag inte somna om heller, aja, planer idag blit nog att åka till varamon med mina tjejor, sola lite, tror nog att det är för kallt för att bada, menmen, blir supermys, men sen måste jag hem och packa till imorrn, åker som vanligt iväg till öland med familjen och mormor och morfar och firar midsommar, så uppdateringen kommer inte va alls bra, eftersom internett där är superdåligt!, hejs.
 
 

grattis pappsen!

hejsan på er, min saknade pojkvän kom till mig vid elva nångång, och ligger nu bredvid mig och sover, eftersom jag har sovit varje natt, som inte han har så blir det ju som det blir, söt är han!, pappa min fyller idag, vet inte riktigt om det kommer några hit och firar han, har ingen aning faktist, men lite firande inom familjen ska vi nog ha, och så är ju robban här, har precis duschat, ska börja fixa mig, får se när den här lilla busungen vaknar, men sånt som märks, hörs senare eller imorrn, ha en bra tisdag!



både väldigt gamla och nya bilder, bästa pappsen, älskar dig! ♥

för kärlekens skull

halloj!, kom hem för några timmar sen, tog en fika på stan, köpt present till pappsen och även fått med mig en väska och lite kläder hem, toppenbra!, just nu kikar jag runt lite på datorn, ska sätta igång en film och sedan sova, imorrn fyller pappsen och robban kommer hem, så får äntligen krama om och pussa på han!


njuuuter av sommarlovet!




mondaay

tar bussen ner till stan med mammi och kollar runt lite, toppen!, hörs när jag är hemma, hejs.


summer night

tog ju som sagt en promenad med tjejorna, följde emelie till kevin, sen gick jag elin och sandra vidare, kom hem vid 12 typ och la oss och prata oså, haft det bra iaf, blanade känslor, men nu har dom åkt. ska äta lite frukost och sen hoppa in i duschen och börja fixa mig, ska åka och fira min moster och äta tårta, blir en bra söndag, känns så sjukt skönt att inte behöva sätta klockan och gå iväg till skolan, underbar känsla, ha en bra söndag, puss!



lite mysiga mobilbilder från igår, ciao!


mysdag med mina fina

halloj!, sitter just nu hemma hos mig med elin emelie och sandra, varit en bra dag, åkt ner till stan och kollat runt lite, gått till varamon, fettat med pizza och även kört kubb, nu ska vi ut och gå en sväng och prata lite, dom sover även här, och bilder får ni sen, hoppas ni haft en toppendag, puuusar! ♥

toppenkväll igår!

hallojsan!, ser att blogg.se har blivit annorlunda, får se vad jag tycker om det, det behövdes lite förändring, så det var ju toppen!, men iaf hade det toppen igår tillsammans med min pojkvän och annat roligt folk, blev inte att jag sov hemma utan gick hem med robban till han vid 12 kanske och myste massor, idag gjorde vi inte så mycket, myste och sen träffa felix oså, har sagt hejdå till han eftersom vi inte kommer ses förens jätte länge, usch kommer bli hur jobbigt som helst, men ja, vi ses ju igen om tur är, åh, älskar dig massor killen!, ikväll vet jag inte vad jag hittar på, funderar på att sätta mig ute med lite bra musik i öronen, sånt märks!


Skolavslutning 2012

-
sjungit, skrattat gråtit, skrikit och allt möjligt, men förutom allt, fyfan vad kul vi har haft, nu kör vi på ett sista år tillsammans, och efter sommarn är jag femton!, har världens underbaraste vänner och pojkvän, nu är jag lycklig!
träffar min pojke och annat trevligt folk ikväll, blir nog bra, men sover hemma inatt, blir ett bra start på sommarlovet, massor kramar!

åker mot min älskade pojke


servera niorna, tårta med klassen och mys med pojkvännen

jo men så ser min dag ut ungefär, jag och emelie och några till ska servera niorna på deras avslutingslunch, sen åker vi hem till annica och äter tårta och myser med klassen, efter det åker jag mot min pojkvän och kollar på hans systers avsluting, blir supermys!
-
-
love you sister!

du gör mig hel

hallojsan!, haft en bra dag?, det har jag haft, i stort sett iaf, inte alls imorse, skrek och dampa som aldrig förr, aja sluta 11 eller nåt, och åkte hem till elin och sandra, fixa oss lite och tog bussen ner till stan, fick med mig lite hem och to en fika och prata lite!, nu har jag precis varit och lämnat min kavaj hos hanna och pratat lite med henne och emma, kändes jätte bra!, nu vet jag inte vad jag gör, mysa framför tvn och datorn, saknar min pojkvän sjukt, men träffar han imorrn iaf! aja allt för mig, vi hööörs!
-
-
åh, jag önskar jag kunde vara ung föralltid, mår som bäst nu, är så himla lycklig.
livet är fullt av hopp och drömmar, så jag förtsätter hoppas, puss! ♥

we run the night

ska kolla några avsnitt av skärgårdsdoktorn och sedan lägga mig så jag är pigg till en dag med klassen i varamon, hoppas på fint väder så att det kan bli en bra dag, efter det drar jag och tjejorna ner till stan och kollar runt lite, sen på kvällen åker jag och lämnar min kavaj till hanna som hon ska låna och ha på skolavslutningen, hörs imorrn!

OMBERG

kom hem från omberg vid två nångång, var där med alla åttor, och vad vi gjorde där har jag fortfarande inte förstått, men en mysig dag utan regn blev det allt, toppen!, träffar nog min robban idag, blir toppen, höööööörs!
-

jag älskar min pojkvän mer än något annat.

godnatt. ♥

slapp söndag

bestämt mig för att jag ska ligga i sängen framför tvn och datorn hela dagen, typsik söndag!, men aa känner mig seg i hela kroppen så det blir nog bra, och så måste jag va pigg till imorrn då åttorna ska till omberg, hoppas på toppenväder!, hörs när jag har nåt att säga , puss!

LOVE

halloj!, kom hem vid ett nångång från min prins, fick även besök av han igår natt, oså sov han här, supermys!, åkte till han idag och laga mat , köpte chips och myste framför film, pratat minnen och skrattat, jag älskar dig verkligen mest av allt!, nu ska jag mysa lite i hans tröja dra på nån film och sova, är sjukt trött!
-

godnatt!

full dag med massor folk och massor tårta och gott, och även masor prat, och nu är jag helt slut, så vi hörs imorrn igen, och då ska jag ha en heldag med min favorit kille! puss

STUDENTEN

godmorgon!, som sagt ledig idag pågrund av att min syster tar studenten, så nu har jag precis fixat mig och ska äta lite frukost, sen åker vi och kollar studenten, senare sen blir det fullt med folk här hemma, blir en bra fredag och är på toppenhumör!, hoppas ni får en toppen fredag och en bra helg, pussar!
-

toooorsdag

den här torsdagen har varit grymt bra faktist, rullat på som bara den, uppträdit med nellie, ätit tårta, sjungit med klassen, åkt till skolgårda och kollat fotboll och även träffat underbara vänner och pojkvännen där, nu är jag äntligen klar med städningen som jag satte igång med vid fem typ,nu är robban min påväg hit och ska mysa lite, blir jätte bra!, leeeeedig imorrn, känns meeegaskönt!, syster min tar studenten, kan inte förstå att hon är så stor, haha puuusss!
-

summer paradise

hade det jätte mysigt tillsammans med sandra, sen kom även min pojke och några till förbi oh kollade fotboll med oss, toppen!, nu hade jag tänkt kolla massa filmer och gosa ner mig i sängen, för imorrn väntar en ny dag i skolan, inga lektioner utan massor annat skojsigt, slipper även sluta halv fyra, brabra!
snaaaart är det skolavslutning och sommarlov, längtar som bara den! ♥
-

nationaldagen

hallojsan!, kom hem från min pojke för ett tag sen, har haft det jätte mysigt, älskar dig massamassa!, har precis duschat och ska börja fixa till mig, väntar även på grillad mat, hur gott som helst!, vid fyra ungefär så ska jag hänga med sandra och kolla på hennes pojkväns match, eeelin hänger även på, blir nog bra, efter det åker jag hem och har lite tid för mig själv tror jag, ha en toppen dag, puss!
-
bild från we♥it

tisdag!

försov mig imorse, och slutade ett, så den här dagen har gått jätte fort, kom precis hem efter en stund på stan med mamma min, myys!, väntar nu på att mitt hjärta ska höra av sig så jag kan åka till han, blir en toppen kväll, over även hos han, hörs imorrn, puuussar!
LYYCKLIG!

du får mitt hjärta att stanna för en stund varje gång jag ser dig, jag älskar dig

grattis hanna som vann big brother!
hade en toppen mysig kväll med mina tjejor igår, massor skratt och prat, pussar på er!
måndag, vilket var en väldigt jobbig dag att ta sig igenom, gick runt som ett vandrande lik hela dagen, gud , längensen jag var så trött, men nog om det, klockan är snart tio, tänkte krypa ner i sängen och slå på lite bra musik och somna till den, imorrn är det tisdag, och jag och hjärtat firar även 4fyra månader, och eftersom det är ledigt på onsdag så sover jag hos han imorrn, kan inte bli mycket bättre, du är bäst!

tredje juni tvåtusentolv

bloggar urdåligt!, och det kommer bli sämre på sommarlovet skulle jag tro, men ska verkligen försöka!, haft en toppenhelg, och den är ju inte slut än, men iaf, i fredags träffa jag sejla och valentina, hade jätte mysigt och prata om allt mellan himel och jord, sen på natten mötte jag mitt hjärta, hände lite som jag inte vill ta upp här, men aa sen igår lördag, åkte jag tidigt till robert min, pratade lite och hade det hur mysigt som helst, den kom david och filip förbi, sen mötte vi även felix, toppen!.
Nu ska jag städa till mitt rum lite, äta och sen fixa mig, vid fyra nångång åker jag och emelie till elin och sandra och myser massor, även big brother finalen ikväll, blir ett bra slut på den här helgen och veckan, puss!
-
vackrare än dig finns inte hjärtat, du är det bästa som har hänt mig. ♥

RSS 2.0