nyvaken

hade en jätte bra kväll igår tillsammans med vänner, inatt kom robban hit och sov här, supermys!, vi har precis vaknat och ätit frukost, får se vad den här söndagen har att bjuda på, ha en bra söndag!
 

lördaglördaglördag

sista helgen i september, guud vad tiden går!, regnet faller ner utanför, vad var der vi kallade det?, sverige, idag ska jag städa till rummet, och lite senare ska jag nog träffa elin, sandra och deras pojkvänner, blir nog en bra lördag, ska nog träffa min robban en stund med, saknar han massor verkligen!
 
bild i reeepris
 

fridaaay!

 
Såhär såg blandannat min fredag ut, och den har varit riktigt bra, med några riktigt bra tjejor!, nu ska jag ta gitarren och spela lite, sen ska jag allt sova, känns underbart med helg också!

musikskolan

Slutade skolan för en timme sen ungefär, sitter just nu på musikskolan och väntar på att jag ska sjunga, har inget plugg till imorrn, så det är toppen!, var hos Robban igår, jätte mysigt verkligen, älskar den killen massor och imorrn är det fredag igen!
 

just stop for a minute and smile

hej på er, gud vad jag är trött, gått runt som ett vandrande lik hela dagen, pappsen kom precis hem så han ska skjutsa mig till robban, ska vara där under kvällen, brabra! skulle bara visa att jag lever, höörs!




måndagsmys

hej på er!, varit på jätte bra humör idag och dagen har rullat på, tog en sväng på stan med elin och sandra direkt efter skolan, fick med mig lite kul hem, blandannat en mössa nu till hösten och vintern, toppen!, nu ska jag städa lite fort och ikväll är det ju x-factor igen, så vi hörs imorrn igen, hejs!


godnatt!

Halloj, söndag idag, vilket betyder att man går runt i sovtröja och en bulle på huvudet, har i stort sett bara pluggat och tagit det lugnt idag, världens finaste pojkvän kom hit en stund förut och kollade på x-factor och mumsade på popcorn, myys.ligger just nu i sängen och kollar på beck, men tänkte stänga av och sova, måndag imorrn igen, bäst att vara utvilad!
 

vi drar dit palmerna bor

hejsan på er!, hade en jätte fin fredag tillsammans med gänget i skolan och sedan med ronja, robban och några till, tog en mysfika på stan och prata om allt möjligt!, emelie fyllde även då, grattis min fina vän!!, idag har jag varit hos robban en stund, vädret har varit dåligt hela dagen, så jag åkte och hyrde filmer med pappsen, finns ju inte så mycket mer att göra, ska snart lägga mig, behövs!
 
 

INSTAGRAM

Fööööööölj!
 
 
 
 
 

go'kväll!

halloj på er!, men få lektioner även idag gick dagen riktigt fort!, åkte och sjöng efter skolan, och nu har jag fått väldigt mycket plugg gjort, äntligen!, känner att ögonlocken börjar trilla ner vilken sekund som helst, så ska ong få mig lite sömn, imorgon är det äntligen fredag, och inte vilken dag som helst, nämligen Emelies födelsedag, blir nog en bra fredag imorrn, och efter skolan vet jag inte vad jag hittar på, men sånt märks ju, godnatt!
 

hej onsdag

Haft två lektioner och suttit och lyssnat på någon föreläsning, jo men där var onsdagen förbi! , sitter just nu på biblioteket och pluggar, väntar på Robban som kommer om ungefär en halv timme, och då ska jag hitta present till Emelie och så tar vi nog någon mysig fika, en bra onsdag helt enkelt!
 
 

söndagsmys hos pojkvännen


ligger just nu bredvid en väldigt trött och sovande pojkvän och äter godis, söt som bara den är han! När han vaknar vet jag inte vad vi ska hitta på, glo på någon film eller ta en promenad, mysigt blir det iaf!

toppen lördagskväll!

godmorgon!, hade det jätte bra igår, åt god mat, tog bilder i massor, kollade film, skattat massor, ni är bra ni!, just nu ligger jag och degar i sängen, har precis ätit frulle, och senare sen ska jag träffa robban och sova hos någon, får äntligen träffa min bebis! känns så skönt att det är studiedag imorrn, måndag är den värsta skoldagen på hela veckan, härligt!
 





nu vet jag att ni kommer dra sönder mig i småbitar och sen äta upp mig, men ja, ni vet ju att jag älskar er!

INSPIRATION


lördag 15 september

godmorgon! vaknade för ett tag sen, ska göra en mega god frulle och om några timmar åker jag och emelie och solar, sen ska jag väl fixa mig och sånt, ikväll vid 6 nångång åker vi till elin och sandra för en toppen myskväll där, åh vad skönt det ska bli att umgås allihopa, var ett tag sen! ha en jätte bra lördag, för det ska verkligen jag ha!
 

friday, i'm in love

Äntligen fredag igen! dagen rullade på som vanligt, nu har jag precis kommit hem efter en fika på stan med Emelie, jätte mysigt!, ska snart ut och springa med pappa och ikväll ska jag bara ta det lungt, toppen fredag!
 
 
 

hej trötta torsdag

gud så trött jag är!, sprungit skoljoggen i skolan, varit och sjungit i två timmar, och precis gjort klart spanska läxan, äntligen!, ska slänga mig i sängen framför tvn och där ska jag allt ligga ett tag sedan duscha och sen sova, längtar enormt, behöver sömn!, imorrn kör vi på fredag igen, och på måndag är det studiedag, toppeeen!
 

wednesdsaay

Godmorgon!, och såhär tidigt var verkligen länge sen jag vakna och snacka om att jag är trött!, den här skoldagen kommer gå riktigt fort och slutar vid två, superskönt!, Robban kommer hit när jag slutat och vi tänkte se thé hungergames , blir en bra onsdag, nu ska jag äta frukost!

i love you forever darling

halloj på er!, det går segt här jag vet, men jag måste ligga i med skolarbetet, skriver så fort jag får lite tid över!, i öndags gick jag en jätte lång promenad med robban min och åt på resturang, supermysigt!, igår åt jag med emelie på donken och efter det tog vi en promenix och pratade om allt möjligt, tjejsnack behövs ibland!, dagen har rullat på som vanligt idag, och nu sitter jag och trycker in engelska ord i huvet, och det ska jag fortsätta med ett tag till, hööörs!
 




heeeelg

hade en jätte bra fredag med tjejorna igår, skolan gick jätte fort, åt på donken, färgade håret i stan och gick runt där, fick även med mig lite bra saker hem, köpte godis och gick hem till elin och sandra och var med elins pojkvän och dom två, dag vet jag inte vad jag ska göra, ska snart äta någon god mat och sen får vi se vad som händer, robban kanske kommer hit och sovet här inatt, han är i stockholm och jag saknar han massor, så nu tycker jag allt att han ska ta och komma hem!
 



 
 

min pojkvän är bäst

hade sju månader med mitt hjärta igår, gud vad tiden går och jag är fortfarande lika kär!, har rätt mycket i skolan nu, så jag hinner inte med bloggen, men det är ju äntligen fredag imorrn igen, vilket känns toppen!, har redovisningar och annat imorrn, så ska nog lägga mig direkt efter robinson, men vi hörs!
 

15!

blev hela 15 år igår, hann nämligen inte änvända datorn igår, men robban kom till mig i lördagskväll och sov här, sen var han med och firade mig hela dagen igår, världens bästa! allt var verkligen underbart, lycklig som bara den!, Idag började en ny skolvecka, niorna har tema vecka, så jag har en känsla av att den kommer gå väldigt fort eftersom vi knappt har några vanliga lektioner, toppen!, tänkte kolla igenom glosorna lite snabbt och sen ska jag nog ge mig ut på en joggingrunda, hörs imorrn om det hinns med, ha en toppenkväll!
 
 
 

lördagsmys med tjejorna

elin och sandra kom hit för nån timma sen, fått presenter oså, tack gullisar!, ikväll vid tio nångång kommer robban min hit och sover här, saknar han massor så det blir ju grymt!, juste, skaffade instagram igår med,
följ: sofiaaapersson
 


min lilla gos sandra, älskar dig!

one last day

en dag kvar nu, imorgon blir jag hela 15!, vaknade otroligt tidigt idag, vid 8 nångång, har bara legat och degat i sängen sen dess, sprang en redig tur med pappa igårkväll, så nu kan jag knappt gå, trängsverk hit och dit!, träffade hanna igår, gud vad skönt det är att prata ut om allt! väntar på att min lilla gosis ska ringa mig, han kommer hit och sover hät inatt och stannar hela dagen imorrn, suuuper!, ska även åka och handla med pappa och hinna träffa elin och sandra idag, måste städa i stort sett hela rummet med, körigt!
 
elin min lilla sötkorv, såhär kan man också roa sig en väldigt tråkig håltimma, love you!

RSS 2.0